donderdag 26 mei 2011

Genieten in Orth

25 Mei
Dit was een heerlijke dag om even bij te komen in het lieflijke dorpje Orth. De wind bleef flink doorstaan (6-7). Kees heeft de dag benut om wat lichte schade te herstellen op het dek en Marjon heeft binnen de ravage weer op orde gebracht. Aan mijn schouder kon ik ook duidelijk voelen dat die rust nodig had.

26 mei
We hebben het halve eiland rondgefietst. Bij een andere haventje gekeken en de in de hoofdstad Burg gezellig op een terras gezeten. Asperges bij de boer gekocht en er aan boord heerlijk van gesmuld.
Ondertussen zijn we al weer stiekum plannen aan het maken om verder te zeilen richting Rugen. 

1 opmerking:

  1. Marrie en Ingrid van den Berg31/5/11

    Hai lieve luitjes,

    wat geweldig om jullie (soms erg spannende) verhalen te lezen. Marrie vertelde me al dat hij dit liever niet zo regelmatig leest omdat ie dan iedere keer weer zoooooooo jaloers is.....!!!! Goed te lezen dat jullie ook zo veel gefietst hebben (gaat dat goed trouwens met je schouder??? omdat je schreef dat je dat al zo lang niet gedaan had) was trouwens op zoek in jullie blog naar een landkaart of zo om jullie route te volgen maar vond het niet (of is die er misschien niet??)Ik ben niet zo heel bedreven in blogs maar zou het wel leuk vinden om te zien waar die reis nou precies langs gaat......
    Anyway voor nu heel veel groetjes en waanzinnig veel reisplezier toegewenst verder.
    We'll keep following you!
    Veel groetjes
    Marrie en Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen